top of page

Natuurlijke tekenband voor de hond en kat

thumbnail_20200809_094311.jpg
thumbnail_FB_IMG_1627548700682.jpg
thumbnail_FB_IMG_1627548693526_edited.jp
thumbnail_FB_IMG_1627548705608_edited.jp

Wat is dit nu eigenlijk?

In de band worden EM-X keramiekpijpjes verwerkt, deze pijpjes hebben een harmoniserende en daardoor natuurlijke weerstand verhogend effect wat de eerste belangrijke stap is om teken en vlooien tegen te gaan bij huisdieren. De vlooien en teken zitten namelijk het liefst op een hond die een verminderde weerstand heeft of een slechte huid/vacht.

De EM-X keramiek pijpjes bestaan uit drie groepen microben; gist, fotosynthetische bacteriën en melkzuurbacteriën. De eigenschappen van deze microben worden in klei gebakken waardoor deze behouden worden. Dit zorgt ervoor er een bepaalde trilling ontstaat in de kralen die de vlooien en teken niet prettig vinden.

Net zoals alle chemische middelen biedt de band geen 100% garantie tegen vlooien en teken, dit hangt ook af van de gezondheid van het dier. Omdat de tekenband volledig natuurlijk is, is het veilig voor kinderen en andere huisdieren en kan je het zelfs bij je kat of bij jezelf omdoen!

Voor meer informatie of een tekenband bestellen kan je ons altijd even een berichtje sturen!

De tekenband is bij ons te bestellen in verschillende kleuren vanaf € 9,99, afhankelijk van het gewicht van de hond of kat.

Bij de bandjes voor de kat zit er een speciale sluiting zodat die open springt als de kat ergens aan blijft hangen.

bottom of page